Not Enrolled
NOK 5900

Course Includes

  • 34 Lessons
  • Course Certificate

KUNSTEN Å HVILE

- Lær deg å sove bedre!

Tomas Myklebust · 3. November, 2022
+22 enrolled

- Lær deg å sove bedre!

KUNSTEN Å HVILE

- Lær deg å sove bedre!

Current Status
Not Enrolled
Price
NOK5900
Get Started

Hvile, restitusjon og søvn er undervurdert, og en god balanse i livet er nødvendig for å kunne prestere på topp når det kreves. For å kjenne på de høyeste toppene og de største gledene i livet, er det viktig å kjenne på de dypeste dalene og de sterkeste følelsene. Det samme gjelder her: For å kunne levere helt på topp, må du lære å skru helt av.

Kunsten å hvile er utviklet av meg og psykolog Tomas Myklebust for å gi deg de verktøyene og metodene du trenger for å lade batteriene dine 100%.

Tomas Myklebust

Tomas er psykolog og spesialist i klinisk nevropsykologi. De siste 15 årene har han jobbet med utredning og behandling av mennesker, blant annet ved nevroklinikken på Ullevål Universitetssykehus.

Han har bred kunnskap og lang erfaring i å hjelpe mennesker med å bli kvitt sine søvnvansker, og erfaringsmessig vet han at utfordringer i hverdagen ofte starter med søvnvansker – ikke omvendt.

I noen av modulene finner du kursmateriell som du må laste ned. Du kan velge å laste dem ned nå eller når du kommer til modulene i løpet av kurset.

Nedenfor er et lydopptak av Tomas Myklebust som forklarer hvordan du kommer i gang med å bruke SØVNDAGBOKA.

About Instructor