7 dager som forandrer livet ditt

BLI MED PÅ HELVETESUKA #002 LIVE MED BERTRAND
22.1.24 – 28.1.24

DET ER SOLGT OVER 200.000 EKSEMPLARER!

DAGER

Starter mandag 22.1 kl 05:00, avsluttes søndag 28.1 kl 22:00.

Tenk deg livet ditt som en lang,
rett tidslinje.

Du blir født, du lever, mange år senere dør du. Du lever i et land der det er nok av alt. Den grunnleggende kampen for tilværelsen, den som utgjør hoveddelen av så mange menneskers liv på denne kloden, er knapt noe som opptar deg. Men etter hvert som du blir eldre, slår det deg at dagene begynner å ligne hverandre. Ukene ligner hverandre. Årene. Kanskje klarer du ikke lenger å skille dem fra hverandre. Du har alt du trenger. Alt er egentlig greit nok. Det meste har gått sånn passe. Du har sikkert hatt både oppturer og nedturer, men det meste flyter inn i hverandre. Likevel er det noe som mangler. Kanskje.

Nå kan du gjennomføre
HELVETESUKA
sammen med Bertrand! “LIVE” på din skjerm!

«Hellweek made me become a better CEO.»

Mette Maix

CEO at Rosendahl Design Group

«Hellweek put me on the path to success.»

Paul Pathy

President and CEO Fednav LTD.

KAPITAL TESTER BERTRANDS HELVETESUKA

Redaksjonen i Kapital gjennomførte Helvetesuka! Se dommen her!

TAR DU UTFORDRINGEN?

Det blir en uke som du kan minnes med stolthet resten av livet!

BLI MED PÅ HELVETESUKA
MED BERTRAND

Når du melder deg på “Helvetesuka”, så får du tilgang til følgende:

Innlogging til vår kursplattform.

En signert utgave av den originale boken Helvetesuka.

Et arbeidshefte.

En t-skjorte som du kan ta på deg på søndag når uken er fullført.
Vi kontakter deg om størrelse.

2-timers forberedelsesmøte med Bertrand (webinar), 1 uke før selve Helvetesuka.

Den 15. januar kl. 19:00

Du får opp til 3 “live”-sendinger med Bertrand hver dag på din skjerm under selve Helvetesuka.

Den 22.-28. januar 2024

En uke etter gjennomført Helvetesuke blir det et oppsummeringsmøte om hvordan du kan bruke erfaringen videre.

Den 4. februar 2024 kl. 19:00

Du får over
20 livesendinger
med Bertrand.

22.1.24

TA MED DEG EN VENN, KJÆRESTEN, ELLER MAMMA PÅ HELVETSUKA! BERTRAND MOTIVERER DEG 3 GANGER OM DAGEN, HELE UKA!

PROGRAM

KL.

MANDAG

TIRSDAG

ONSDAG

TORSDAG

FREDAG

løRDAG

SØNDAG

05:00

Stå opp

Stå opp

Stå opp

Stå opp

Stå opp

Stå opp

05:10

Trening m/Bertrand

Trening m/Bertrand

Trening m/Bertrand

Trening m/Bertrand

Trening m/Bertrand

Trening m/Bertrand

06:30

Dagens peptalk

Dagens peptalk

Dagens peptalk

Dagens peptalk

Dagens peptalk

Dagens peptalk

12:00

Tema: Vaner webinar

Tema: Modus og fokus webinar

Tema: Tidsstyring webinar

Tema: Ut av komfortsonen webinar

Tema: Hvile og restitusjon webinar

Tema: Indre dialog webinar

14:00

Tema: Sett Livet i perspektiv webinar

21:00

Webinar
m/ Bertrand

Webinar
m/ Bertrand

Webinar
m/ Bertrand

Webinar
m/ Bertrand

Webinar
m/ Bertrand

Webinar
m/ Bertrand

22:00

I seng

I seng

I seng

I seng

I seng

03:00

Peptalk

HELVETESUKA - PROGRAM

Om programmet

I Helvetesuka må du stå opp kl 05:00. Klokken 05:10 starter treningsøkta med meg. (Du må gjerne trene på egenhånd.) Jeg trener med deg “live” hjemme i stua. Jeg tar deg gjennom en treningsøkt på cirka 40 minutter. Det eneste du trenger er to manualer eller lignende. (Jeg bruker 10kg.) Klokken 06:30 kan du igjen logge deg på og få en “pep-talk” på cirka 10 min. Klokken 12 er det et lite webinar om dagens tema. (Varer i cirka 60 min. Still meg gjerne spørsmål.) Klokken 21:00 blir det en seanse hvor jeg får deg i modus for å slappe av og få en god natt med søvn. I helgen er det litt annerledes. Lørdag skal du ha fri fra jobb eller studier, men følg programmet og reglene. Søndag blir en rolig dag, hvor du kan sove ut og feire. På søndag er det kun ett webinar klokken 14:00. 

1 uke før selve uka er det 2 timer med forberedelser. Det er en fordel om du har lest boken til dette, men ikke et “must”.

Under selve helvetesuka vil det være opptil 3 “live”-sendinger hver dag.

1 uke etter selve uka, blir det en sending på cirka 1 time om “veien etter HU”.

HVORFOR SKAL DU
GJENNOMFØRE HELVETESUKA?

Veldig mange av de jeg har coachet i min karriere som mental trener, har en klar formening om hva som skal til for å få det bedre, eller prestere bedre. De har som regel velfunderte refleksjoner om hva de kan gjøre for å få mer livskvalitet eller få bedre resultater i deres virke. – Utfordringen som gjentar seg, er å faktisk gjøre det, å få til endring i praksis.

Helvetesuka kan fungere godt for å skape et momentum i en prosess som da bør fortsette etter en slik uke. De som fullfører Helvetesuka offensivt med høy motivasjon, velvilje og positivitet har skapt et fantastisk utgangspunkt for endring i etterkant. Jeg ser på Helvetesuka som en start på en lengre endringsprosess. Med en slik uke tar du bort noe av frykten som naturlig er i oss for endring, du får en erfaring om at du kan, og du opplever at prosessen er mer gledelig enn du i utgangspunktet trodde.

HVEM ER HELVETESUKA FOR?

Dette er en uke for deg som:

..synes livet er litt for mye på det jevne, at dagene, ukene og månedene går litt i en “graut”.

..er motivert for å flytte grenser og å erfare sin egen kapasitet.

..ønsker en utfordring som du kan huske og være stolt av resten av livet.

..trenger en «boost» i livet og som vil «kickstarte» og skape et «momentum» for en større endringsprosess.

ØNSKER DU Å BLI MED PÅ HELVETESUKA? HVER MORGEN KL 05:10 KAN DU TRENE MED BERTRAND, OG HAN FØLGER DEG HVER DAG HELE UKEN! DU FÅR VÆRE MED FOLK FRA HELE LANDET SOM TØR Å TA UTFORDRINGEN!

Hvor kom
idéen fra?

Jeg er en av veldig mange mennesker i dette landet som har deltatt på Forsvarets Helvetesuke. Den gjennomførte jeg blant annet på befalsskolen. Jeg har også deltatt på andre lignende øvelser, som kanskje har vært vel så harde og lærerike. Jeg har gjort det ganske bra på disse harde øvelsene, men du verden så mange som har vært bedre enn meg. Jeg har heller ikke gjennomført de opptakene som kanskje regnes som de aller hardeste, så opplever ikke meg selv som spesielt tøff. Jeg har vært sammen med utrolig mange flotte karer som har vært dyktigere, mer utholdende, sterkere og mer klare i hodet enn meg under disse øvelsene. Men det som gjør at jeg har fått stolthet i verdensklasse av å ha fullført, er nok at jeg klarte det til tross for et dårlig utgangspunkt. Jeg var han lille puslete, litt usikre gutten som ikke følte seg spesielt egnet til å bli en god soldat eller offiser. Så det er i denne kontrasten, dette mulighetsrommet, at jeg kanskje har lært ekstra mye. Og det er denne læringen som har betydd så mye.

Jeg kan snakke med godt voksne soldater og offiserer fra ulike land, og hvis man tar et par pils og det er god stemning, så er det slående hvor mange av historiene og erfaringene som blir delt, som nettopp stammer fra helvetesuka. Det er fascinerende hvor ofte veldig mange tenker tilbake på helvetesuka, selv mange år etter at de har gjennomført den. Og den blir stort sett omtalt med humor, glede, latter – og stolthet. Går man litt dypere, vil de fleste være enige i at den har gitt dem noe mer enn bare den fysiske utfordringen. Den har gitt noe som vi alle kan ta del i, lære av og dra nytte av. Noe dypere.

Helvetesuka i Forsvaret er blant annet konstruert for å bevise for deg selv at du klarer mer enn du tror, at du kan evne å ta vare på deg selv og andre, til tross for krevende omstendigheter. I Helvetesuka flyttet vi grenser for hva vi trodde var mulig og dette var en erfaring vi kunne bygge videre på.

HVA ER HELVETESUKA?

Du skal gjennomføre Helvetesuka i dine normale omgivelser, hjemme, i en vanlig hverdag. Om du har lederjobb, er tømrer, lærer, konsulent, selger, student, jobbsøker, hjemmeværende eller artist, spiller ingen rolle. Du skal gjøre det du vanligvis gjør, men du skal gjøre det så uendelig mye bedre. Du skal være den beste versjonen av deg selv på alle arenaer og alle roller i det du gjør i det daglige!

ETTER HELVETESUKA

En uke etter gjennomføring blir det en “wrap up”, en sending på cirka 1 time om “hva nå?”.

FAQ

Må jeg følge alle reglene i HU?

Du ikke. Reglene, temaene og konseptet er veiledende og anbefalinger fra min side. Du kan justere og strukturere uken slik at den blir noe tilpasset deg og dine behov. For noen er det hensiktsmessig å legge inn ekstra fokus på trening og kosthold, for andre er det et poeng å skape en uke hvor hvile og avkobling i kombinasjon med hardt arbeid er fokuset. Når det er sagt, så er ikke reglene eller temaene tilfeldige, og for de som følger oppsettet slik jeg skisserer vil utbytte være godt.

Må jeg trene med deg kl 05:10?

Nei, det er opp til deg om du vil ta deg en løpetur eller trene noe annet. Du kan også trene senere på dagen hvis du ønsker det. Når det er sagt, så anbefaler jeg en økt tidlig på morgenen, da dette er krevende for de fleste.

Hva slags trening blir det med deg kl 05:10?

Jeg legger opp til en økt på cirka 40 minutter. 10 minutter oppvarming og deretter tar jeg 10 kilos manualer i hver hånd. Disse slipper jeg ikke på 30 minutter. Jeg kaller økta “Don´t Snooze it, Don´t Looze it.” Dette forklarer jeg nærmere på foreberedelsesmøtet en uke før selve HU. Jeg anbefaler deg å bli med på denne økta. Den trener stort sett hele kroppen, og blir en mix av styrke og utholdenhet. Hvis du er sterkere enn meg tar du mer kilo i hver hånd, og tror du at du er svakere enn meg, så tar du noe lettere vekter. Jeg står i stua mi, så det blir trening “on the spot”.

Jeg jobber med sosiale medier i mitt virke, må jeg følge regelen om maximalt 1 time? 

Som nevnt tidligere, så kan du justere reglene etter eget ønske, slik at det passer ditt liv og din hverdag. Når det er sagt, så må du ikke gjøre det for lett for deg selv. I HU skal du flytte grenser og blir mer bevisst på hvordan du lever til vanlig og hvor forberdringene potensielt ligger.

Jeg jobber skift og lurte på om jeg kan justere på leggetid og når jeg står opp. 

Svaret er ja. Tilpass uka ditt liv og din hverdag.

Kan jeg ikke bare gjennomføre HU på egenhånd?

Svaret er ja. Du kan gjøre dette helt alene, uten meg eller andre. Når det er sagt, så viser det seg at sannsynligheten for at du faktisk gjennomfører og gjør det med høy kvalitet øker betraktelig når du gjør det med andre.

Er det en fordel om samboeren min blir med på dette?

Svaret er ja. Det er lettere av praktiske grunner å gjennomføre dette hvis partneren du bor med gjør dette samtidig, men det er ikke et “must”. Det er også en fordel om man gjør det med partneren sin, for da kan man motivere hverandre underveis.

Får jeg opptak av de ulike “live”-sendingene?

Hvis du ikke rekker en “live”-sending, så er den tilgjengelig for deg å kunne se senere den dagen.

Må jeg lese boka før jeg gjennomfører?

Du må ikke lese boken for å være med, men det er en fordel hvis du gjør det som en del av forberedelsene. Hvis du ikke leser boken i forkant, så blir det ekstra viktig at du får med deg “live”-sendingen om forberedelsene, som er en uke før selve uka. Denne kan du også se i opptak senere. Du må sette av god tid til forberedelser!

BLI MED PÅ
HELVETESUKA #002
LIVE MED BERTRAND

22.1. – 28.1.24

Pris på HELVETESUKA

Du betaler kun

kr 6.490,-

Veiledende pris kr. 9.490,-

Du kan betale med kort, eller Klarna.
(Betal om 30 dager. Fordel kostnadene over 3-36 måneder.)

Er du student, vennligst kontakt oss på kurs@bertrandsunivers.com.